Se adeveresc predicțiile lui Vanga?!

De Liuba Calaraș/ Chișinău / Moldova.ORG/ — De la un simplu protest anti-Gaddafi criza politică din Libia se agravează. Recent, Secretarul general ONU, Ban Ki- moon, a declarat că aproximativ 75.000 de persoane au fugit în Tunisia de când au izbucnit revoltele în Libia, iar alte încă 40.000 aşteaptă să traverseze graniţa. ”Avem nevoie de acţiuni concrete pentru a oferi asistenţă umanitară şi medicală. Timpul este crucial, mii de vieţi se află în pericol”, a menționat Secretarul ONU.

După ce Adunarea Generală a ONU a votat suspendarea Libiei din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, Occidentul se pregătește pentru posibilitatea unui răspuns la criza libiană. Astfel că, forţele NATO derulează exerciţii militare în Spania, în timp ce Statele Unite şi-au deplasat navele de război mai aproape de costele Libiei şi analizează eventualitatea stabilirii unei zone de spaţiu aerian închis, potrivit EURONEWS.

Conform BBC, secretarul american al Apărării, Robert Gates, în cadrul unei conferințe de presă a declarat că este important să fie luat în calcul impactul pe care l-ar putea avea folosirea Forţelor Armate Americane asupra încă unei ţări din Orientul Mijlociu şi asupra operaţiunilor din Afganistan. Oficialul american a subliniat faptul că nu există un acord al NATO pentru folosirea forţei, adăugând că recenta rezoluţie a ONU asupra Libiei nu a autorizat acţiunea militară.

La rîndul său, secretarul american de stat, Hillary Clinton a meționat: ” După cum a spus preşedintele, ne-am alăturat poporului libian care cere colonelului Gaddafi să plece fără noi violenţe şi vărsări de sânge, şi acţionăm pentru a traduce indignarea omenirii în acţiuni şi rezultate. Prin diplomaţia ONU şi împreună cu aliaţii noştri am realizat paşi rapizi şi hotărâţi pentru a face presiuni şi a-i izola pe liderii Libiei. Salutăm decizia de ieri de suspendare a Libiei din Consiliul pentru Drepturile Omului, aşa cum am îndemnat cu o zi înainte. Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională, USAID, se concentrează asupra livrărilor de alimente şi medicamente Libiei şi trimite două echipe umanitare de experţi pentru a-i ajuta pe cei care fug din calea violenţelor în Tunisia şi Egipt ”, citat de CNN International.

Situația dată amintește de declarațiile oficialilor americani în perioada conflictului din Irak, care inițial au fost atât de distanțați, încât până la urmă s-a ajuns la un război.

O navă americană de război cu sute de militari la bord se îndreaptă spre Libia, au anunţat oficialii americani din cadrul apărării sub protecţia anonimatului, anunţă Mediafax. Iar Canada a anunţat că trimite două vase de război în Libia, pentru a ajuta la evacuarea cetăţenilor canadieni, a anunţat marţi premierul Stephen Harper.

Este posibil ca predicțiile lui Vanga și Nostradamus să se adeverească? Că al treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010?!

Mai multe surse au confirmat faptul că prezicerile lui Vanga se adeveresc practic întotdeauna, dintre care 80 % au fost deja confirmate.

Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Inițial va avea forma unui conflict/ crize politice, dar treptat se va ajunge pînă la utilizarea armelor nucleare, iar mai apoi și chimice.

Calendarul presupusului Război Mondial potrivit clarvăzătoarei Vanga:

2011 – Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi;
  2014 – Majoritatea oamenilor vor suferi de cance; 
2016 – Europa este aproape nepopulată;
2018 – China devine cea mai mare putere mondială;
2023 – Orbita Pământului se va înclina;
2033 – Calota polară se va topi;
2043 – Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare;
2066 – Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice;
2076 – Va domni din nou comunismul pe Pământ.

De regulă, predicţiile Vangăi ajung până în 5079, când a prezis sfârşitul lumii. Cu toate acestea, nu poate exista un război fără motive. Astfel că, războaiele din Golf, când în 1990 Saddam Husein atacă emiratul Kuweit, după care urmează conflictul diplomatic dintre Iran și SUA.

Un motiv de izbucnire al războiului mondial ar fi și lupta contra terorismului internațional, pornită, oficial, de SUA după atacul din 11 septembrie 2011. Dintre care și faptul că Coreea de Nord are opt bombe atomice, iar Rusia în august 2009 a amplasat rachete antiaeriene S- 400 în Extrementul Orient rusesc.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.